06 29278092

Ook jij kan je rijbewijs halen.
Volg Faalangst rijlessen bij de Rijlesspecialist.

Heb jij last van faalangst? Vervelend! Nóg vervelender is het wanneer het je weerhoud van het halen van je rijbewijs. De Rijlesspecialist geeft speciale faalangst rijlessen. Het voordeel hiervan is dat je helemaal stressvrij kunt lessen én een speciaal ‘faalangst examen’ mag doen. Je zal groeien in je zelfvertrouwen en zelfs plezier krijgen in het rijden! Kun je het je voorstellen?

Hoe werkt dat dan? Een rijopleiding voor mensen met faalangst?

N

Wij zorgen voor een ontspannen sfeer in de lesauto

N

Privé rijles: géén andere leerling halen of brengen

N

Je kunt de rijopleiding in jouw eigen tempo volgen

N

Door onze aanpak zul je op alle gebied meer zelfvertrouwen krijgen

N

Speciaal faalangst examen bij het CBR

N

We hebben al meer dan 500 mensen behandeld voor hun angsten

Wanneer ga je faalangst rijlessen volgen?

Wanneer je nieuwe dingen niet ‘gewoon spannend’, maar ‘buikpijn spannend’ of ‘slapeloze nachten spannend’ vindt, en wanneer je maar excuses blijft verzinnen om niet te hoeven starten met die rijlessen… Of als je een hekel hebt aan mensen die je op de vingers kijken waardoor je meteen dichtslaat… 

 
Ja, dan kun je er vrij zeker van zijn dat je met faalangst rijlessen beter af bent. Het grote voordeel van speciale faalangst rijlessen is de ontspannen sfeer die wordt gecreëerd en de rustmomenten (time-outs) die je kunt nemen om helder en rustig te blijven. Geen gestress of gehaast van een instructeur die nog iemand anders op moet halen: deze les draait alleen om jou.


Z

Altijd relaxed rijles

Wij willen dat je jouw rijbewijs op je gemak en met plezier kunt halen. We scheppen een prettige, ontspannen sfeer waarin stress en angst niet nodig zijn. En dát merk je tijdens het rijden. Je rijbewijs halen moet een mooie stap zijn naar volwassenheid en onafhankelijkheid. En mocht je toch beslissen om over te stappen, dan doen wij niet moeilijk, je zit bij ons nooit vast aan je pakket.

Z

Faalangst examen C.B.R.

  • Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen autorijden doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. 

Z

Meer zelfvertrouwen.

Wij durven met zekerheid te zeggen dat je tijdens en na onze opleiding meer zelfvertrouwen hebt gekregen en dat je je minder laat belemmeren door angst. Naast de rijschool geven we ook trainingen in rijangst en het opbouwen van zelfvertrouwen in het 
algemeen en daar profiteer je van! Naast je rijbewijs geef je jezelf dus ook een enorme boost aan zelfvertrouwen. En dat is mooi meegenomen!

Z

Je krijgt echt privé les.

Faalangst rijlessen draaien alleen om jóu. We maken het je aan alle kanten zo comfortabel mogelijk. Dat betekent ook dat je geen andere leerling thuis op hoeft te halen of weg moet brengen. Wij besteden alle aandacht aan jou. We delen samen de rijlessen in, zodat jij je optimaal op je gemak zult voelen.

De nacht voor het examen...

En daar is dat ene moment dan, de nacht voor je examen. De meeste zijn super zenuwachtig en kunnen niet slapen. Hier had ik allemaal geen last van dankzij een examen relax training van Johan. Zelfs die ochtend was ik nauwelijks zenuwachtig.

Eenmaal gestart met mijn examen was het begin even spannend. Hoe werkt het? Weet je wel genoeg? Zal het lukken? 

Het examen ging goed. Ik was aan het rijden en voor ik het wist was mijn examen al weer afgelopen en liepen we terug naar de examentafel. Ik hoorde meteen dat ik was geslaagd. SUPER!

Kortom: Toen ik begon met rijlessen had ik veel last van slapenloosheid, angst en het idee dat het me niet zou lukken, maar samen met Johan is het me gelukt! Ik heb mijn theorie en praktijk in één keer gehaald.

Kim

Mijn faalangst examen

 Toen de examendatum steeds dichter bij kwam, kwamen er weer wel wat zenuwen bij mij. De dag voor mijn examen heb ik nog een examen relax training gevolgd, wat mij ook weer heeft geholpen. Voor het examen was ik erg zenuwachtig, maar toen ik eenmaal aan het rijden was stelde mijn examinator me gerust en ging het rijden steeds beter. Johan ik wil je erg bedanken voor het geduld wat je met me hebt gehad en de leerzame lessen. De rijles specialist  is echt een aanrader voor iedereen en in het speciaal voor mensen met angst voor het autorijden!

Maud