06 29278092

AANVULLENDE PRIJZEN!

Als je geen pakket wilt of als aanvulling op jouw pakket

Praktijk Rijlessen:

 

 • Proefles Informatie Gesprek GRATIS t.w.v. € 50,-
 • Losse rijles 50 minuten € 45,-
 • Praktijkexamen C.B.R. inclusief ( + 1 rijles voor examen) € 245,-
 • Tussentijdse Toets C.B.R. inclusief (+ 1 rijles voor tussentijdse toets) € 219,95
 • Online Praktijk Leeromgeving (Bespaar Praktijk Rijlessen) € 39,-
 • Stress Less Training om Relaxer op Examen te gaan € 24,95

 

Theorie Opleiding:

 

 • Dag Theorie Opleiding Kaatsheuvel + Koffie, Thee en Lunch € 125,- (inclusief examen garantie**
 • Dag Theorie Opleiding Kaatsheuvel + Koffie, Thee en Lunch voor Cursisten Rijles Specialist € 100,- (inclusief examen garantie**)
 • Online Theorie Opleiding toegang 1 maand € 60,-
 • Dyslexie Theorie Opleiding toegang 1 jaar € 75,-
 • Theorie Examen CBR € 37,-
 • Versneld Theorie Examen CBR € 49,-
 • Stress Less Training € 24,95

 

Theorie Opleiding in 1 dag:

 1. Wordt gegeven op Zaterdag in Kaatsheuvel.
 2. Maximale groep grootte 8 personen (dus alle aandacht).
 3. Inclusief koffie, thee en lunch.

 

 

 

(Examen of Herexamen inclusief zijn de kosten van het praktijkexamen CBR + Reserverings kosten + Rijles voor het Examen + Gebruik auto tijdens het examen + Naar huis brengen leerling / Examen of Herexamen exclusief zijn de kosten van het praktijkexamen CBR)

* Onbeperkt (her) examens C.B.R. vraag naar de voorwaarden tijdens de gratis proefles

** Theorie examen garantie, mocht je zakken voor je theorie examen dan mag je voor slechts € 50,- deelnemen aan de volgende cursus.

Theorie Opleiding? TussenTijdse Toets? Minder Stress?

Zelf jouw rijlessen inplannen: Je kunt zelf de rijlessen inplannen, wanneer het jou het beste uitkomt. Wil je liever in de ochten, middag of in de avond lessen. Ook bestaat er de mogelijkheid om op zaterdag te lessen.

Rijles: We houden geen pauze in de leerling zijn of haar tijd en gebruiken de les ook niet om even snel iets op te halen. Je krijgt dus 100% rijles. Om lessen te besparen raden we je aan om altijd een blok van 2 lessen te nemen. Je wordt thuis opgehaald en terug gebracht, maar je kunt er ook voor kiezen om te starten in Tilburg.

Theorie: Ons theorie pakket bestaat uit een theorieboek, zodat je zowel thuis als onderweg de mogelijkheid hebt om het boek erbij te pakken. Bovendien krijg je 10 uur online examentraining erbij volgens de examenmethode van het CBR zodat je goed bent voorbereid op het theorie examen.

Hou je niet van leren of heb je dyslexy dan hebben we een theorie systeem waarbij je geen boek hoeft in te kijken.

Theorie Op Maat is een online cursus, waarbij je de theorie krijgt aangeboden in een film. Het theorieboek is verfilmd, je krijgt uitleg,  tekst en beelden . Dit is veel makkelijker om te leren en ook leuk om te doen. De cursus is op maat gemaakt, en past zich steeds aan jouw voortgang en resultaten aan.

Met een bijbehorende TOM app  kun je de geleerde kennis testen. Je krijgt dagelijks vragen over de leerstof waar je op dat moment mee bezig bent. Heb je met één onderdeel moeite, dan krijg jij hier automatisch meer vragen over. Wat jij goed kent, hoef je niet meer te leren.

Tom is overal inzetbaar: Op je PC of met een app op je tablet of smartphone! Hoe makkelijk is dat? Je kunt ten alle tijden trainen, waar je ook bent.

Welk examen kies jij ? Wil je alleen een Praktijk Examen of kies je ook voor een Tussentijdse Toets bij het CBR ? Tijdens een Tussentijdse Toets ervaar je hoe het echte Praktijk Examen in zijn werk gaat. Een CBR-examinator neemt de Tussentijdse Toets af zodat je alvast kunt wennen aan de examensituatie. Dat voelt namelijk toch iets anders dan de rijlessen. Na afloop krijg je een advies van de CBR-examinator. Je weet dan waar je nog aan moet werken om te slagen voor het echte examen. Een bijkomend voordeel is dat je als je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere verrichtingen voldoende hebt uitgevoerd je voor deze een vrijstelling krijgt voor jouw eerste examen.

Online praktijk programma: Wij hebben een praktijk programma gemaakt voor onze leerlingen zodat ze zich thuis kunnen voorbereiden op de rijlessen. Het programma bestaat uit filmpjes en uitleg over de situaties die tijdens de les aan bod komen. Het is dus een perfecte voorbereiding op de les en ook een heel handig naslagwerk. Door een goede voorbereiding is er meer tijd om daadwerkelijk te rijden en is het niet nodig om lange uitleg in de auto te geven. 
We merken dat het praktijk programma ervoor zorgt dat de leerlingen zekerder zijn in de auto. Wij zijn ervan overtuigd dat als de leerling gebruik maakt van dit programma ze minimaal 5 lessen minder nodig hebben.

Online Virtuele Rijlessen mogelijk: Omdat wij het belangrijk vinden dat onze leerlingen goed opgeleid worden en het betaalbaar moet blijven. Kun je aanvullend Online virtuele rijlessen volgen.

Hoe zo’n online rijles eruitziet? Nou, gewoon alsof je autorijdt! Onze partner Green Dino ontwikkelt rijsimulatoren en weet de verkeersomgeving realistisch weer te geven. Hun online rijlessenpakket is dan ook genomineerd voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs van 2020.

Voor een prijs die lager ligt dan voor één praktijkrit, krijg je toegang tot een pakket online rijlessen.

Een deel van het door jouw betaalde bedrag gaat naar Veilig Verkeer Nederland en wordt gebruikt voor het realiseren van VVN’s missie ‘Iedereen veilig over straat’.

 

Karten: Om alles nog leuker te maken gaan we regelmatig 1 heat karten inclusief een hapje en een drankje. Het is altijd gezellig om even los te gaan op de kartbaan zonder alle regels van het verkeer. Bij aankoop van een pakket.

Met het gekozen pakket kan flexibel mee omgegaan worden: heb je extra lessen nodig dan kun je deze los bijkopen, blijkt dat je al op examen kunt en je hebt nog lessen uit het pakket staan, dan worden deze in dezelfde week direct terugbetaald. Leerlingen gaan geen contract aan met de Rijles Specialist en kunnen te allen tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding. Alleen de werkelijk afgenomen diensten worden dan in rekening gebracht op basis van bovenstaande losse lessen prijzen.Let op!! de pakket korting vervalt dan en wordt verrekend in het totaal bedrag. Dit houdt in dat alle kortingen en gratis herexamens exclusief prijzen alsnog terug betaald moeten worden.  Indien de leerling al een betaling heeft gedaan aan de rijschool, dan zal de rijschool het eventueel teveel betaalde bedrag aan de leerling terugbetalen. Let op! Als er al een examen op naam staat, dan kunnen we het examen niet meer annuleren en zullen we de kosten van het praktijkexamen in rekening moeten brengen. Onze les duurt 50 minuten en we lessen in blokken van 2 lessen. Om lessen te besparen kun je ervoor kiezen om naar onze opstapplaats te starten in Tilburg. Maar je kunt uiteraard er ook voor kiezen om thuis opgehaald worden. De rijles specialist hanteerd flexibele lesprijzen, dit wil zeggen dat de lesprijs op het moment van aanmelden geldt. Als je 8 weken achter elkaar niet gelest hebt, dan vervalt deze regeling en geldt de nieuwe lesprijs van dat moment. Examenkosten inclusief zijn: de examen kosten van het CBR + Rijles voor het examen + Auto huur tijdens het examen +reserveringskosten en thuis brengen van de leerling. Examenkosten exclusief zijn: de kosten van het examen CBR. *Tijdens de gratis proefles worden de voorwaarden uitgelegd voor de onbeperkt (her)examen regeling.

De proefles is 100% gratis en bestaat uit 40 minuten rijden + 20 minuten gesprek.