06 29278092

Rijlessen moet een feest zijn!!

Daarom gaan we regelmatig met onze leerlingen op onze kosten naar de kartbaan om een heat te karten incl. een hapje & drankje!!

Kies een startpakket en krijg maximaal 17% korting op de normale lesprijs 

Nooit iemand ophalen of naar huis brengen dus 100% privé les 

Waar bestaan onze start pakketten uit ? 

Rijles: Een rijles duurt bij ons echt 60 minuten. We houden geen pauze in de leerling zijn of haar tijd en gebruiken de les ook niet om even snel iets op te halen. Je krijgt dus 60 volle minuten rijles. Om het rijden zo snel mogelijk onder de knie te krijgen adviseren wij om twee keer per week 1,5 uur te lessen, dit spaart uiteindelijk lessen uit.

Theorie: Ons theorie pakket bestaat uit een theorieboek, zodat je zowel thuis als onderweg de mogelijkheid hebt om het boek erbij te pakken. Bovendien krijg je 10 uur online examentraining erbij volgens de examenmethode van het CBR zodat je goed bent voorbereid op het theorie examen.

Welk examen kies jij ? Wil je alleen een Praktijk Examen of kies je ook voor een Tussentijdse Toets bij het CBR ? Tijdens een Tussentijdse Toets ervaar je hoe het echte Praktijk Examen in zijn werk gaat. Een CBR-examinator neemt de Tussentijdse Toets af zodat je alvast kunt wennen aan de examensituatie. Dat voelt namelijk toch iets anders dan de rijlessen. Na afloop krijg je een advies van de CBR-examinator. Je weet dan waar je nog aan moet werken om te slagen voor het echte examen. Een bijkomend voordeel is dat je als je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere verrichtingen voldoende hebt uitgevoerd je voor deze een vrijstelling krijgt voor jouw eerste examen.

Online praktijk programma: Wij hebben een praktijk programma gemaakt voor onze leerlingen zodat ze zich thuis kunnen voorbereiden op de rijlessen. Het programma bestaat uit filmpjes en uitleg over de situaties die tijdens de les aan bod komen. Het is dus een perfecte voorbereiding op de les en ook een heel handig naslagwerk. Door een goede voorbereiding is er meer tijd om daadwerkelijk te rijden en is het niet nodig om lange uitleg in de auto te geven. 
We merken dat het praktijk programma ervoor zorgt dat de leerlingen zekerder zijn in de auto. Wij zijn ervan overtuigd dat als de leerling gebruik maakt van dit programma ze minimaal 5 lessen minder nodig hebben.

Relax naar het Praktijk Examen: Met ons stress less programma bereiden we de leerlingen voor op het Praktijk Examen van het CBR. Als je te veel stress hebt tijdens het examen kun je niet meer helder denken met als gevolg dat de kans op zakken groter is. Het stress less programma hebben we in eigen huis ontwikkeld voor faalangst leerlingen. Inmiddels gebruiken we een verkort programma voor alle leerlingen zodat ze met een gezonde spanning naar het examen kunnen. De kans op slagen is 20% hoger na het volgen van het stress less programma. Voor meer informatie bekijk het filmpje hiernaast

Karten: Om alles nog leuker te maken gaan we met onze leerlingen op onze kosten 1 heat karten inclusief een hapje en een drankje. Het is altijd gezellig om even los te gaan op de kartbaan zonder alle regels van het verkeer. 

Wij proberen zoveel mogelijk transparant te zijn:

Indien een leerling minder rijlessen nodig heeft dan er in het pakket zitten dan worden alleen de werkelijk gereden uren in rekening gebracht. De facturering geschiedt dan op basis van onze losse lessen prijs van € 47,50 per 60 minuten, examenkosten € 225,- , tussentijdse toets € 196,- , Online praktijk programma & CBR examen stressless training € 125,- en theorieboek + online 10 uur examen training € 69,-.Na het startpakket worden de rijlessen tot aan het praktijkexamen apart gefactureerd, volgens onze normale losse lessen prijs. Voor een speciaal faalangst examen rekenen we € 271,- .

Leerlingen gaan geen contract aan met de Rijles Specialist en kunnen te allen tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding. Alleen de werkelijk afgenomen diensten worden dan in rekening gebracht op basis van bovenstaande prijzen (het voordeel van het pakket vervalt dan). Indien de leerling al een betaling heeft gedaan aan de rijschool, dan zal de rijschool het eventueel teveel betaalde bedrag aan de leerling terugbetalen. Let op! Als er al een examen op naam staat, dan kunnen we het examen niet meer annuleren en zullen we de kosten van het praktijkexamen in rekening moeten brengen.

* Pakket korting is alleen mogelijk indien de leerling niet bij een andere rijschool heeft gelest en deze een complete rijopleiding volgt, waarbij de rijinstructeur bepaald wanneer de leerling klaar is voor het 1e praktijk examen. De korting wordt direct berekend via de factuur.

Indien je bij een compleet pakket of excellent pakket geen theorie wens, dan wordt er een extra korting van € 25,- berekend op de totale factuur prijs.


Bij de Rijles Specialist kan de rijopleiding in termijnen worden betaald. Alle facturatie geschiedt per e-mail.