0416 27 85 40

Hieronder staan onze prijzen. Wij werken met zeer voordelige startpakketten.  Omdat iedere leerling op een ander niveau presteerd, kunnen de leerlingen na het startpakket losse lessen bijkopen tot ze klaar zijn voor het praktijkexamen. Leerlingen gaan geen contract aan met de rijlesspecialist en kunnen ten alle tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding.

Rijlessen moet een feest zijn!!

Wij houden van gezelligheid en daarom nemen we elke leerling mee naar de kartbaan om op onze kosten een heat te karten incl. een hapje & drankje!!

Wij proberen zoveel mogelijk transparant te zijn:

Indien een leerling minder rijlessen nodig heeft dan er in het pakket zitten dan worden alleen de werkelijk gereden uren in rekening gebracht. De facturering geschiedt dan op basis van onze losse lessen prijs van € 47,50 per 60 minuten, examenkosten € 225,- , tussentijdse toets € 196,- , Online praktijk programma & CBR examen stressless training € 125,- en theorieboek + online 10 uur examen training € 69,-. Extra lessen buiten het pakket worden apart gefactureerd. Voor een speciaal faalangst examen rekenen we € 271,- .

Leerlingen gaan geen contract aan met de Rijles Specialist en kunnen te allen tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding. Alleen de werkelijk afgenomen diensten worden dan in rekening gebracht op basis van bovenstaande prijzen (het voordeel van het pakket en het gratis examen vervallen dan). Indien de leerling al een betaling heeft gedaan aan de rijschool, dan zal de rijschool het eventueel teveel betaalde bedrag aan de leerling terugbetalen. Let op! Als er al een examen op naam staat, dan kunnen we het examen niet meer annuleren en zullen we de kosten van het praktijkexamen in rekening moeten brengen.

Leerlingen die geen gebruik maken van onze online theorieopleiding krijgen een korting van € 25,00 op de pakketprijs.

* Pakket korting is alleen mogelijk indien de leerling niet bij een andere rijschool heeft gelest en deze een complete rijopleiding volgt, waarbij de rijinstructeur bepaald wanneer de leerling klaar is voor het 1e praktijk examen. Korting op het praktijkexamen is alleen geldig vanaf een compleet pakket en als deze een complete rijopleiding. De korting wordt direct berekend via de factuur.


Bij de Rijles Specialist kan de rijopleiding in termijnen worden betaald. Alle facturatie geschiedt per e-mail.