06 29278092

All-in voordeel startpakket

Nu met gratis Tussentijdse Toets of Herexamen C.B.R.

25 lessen van 60 minuten

Omdat je nooit in het begin van de rijopleiding kunt bepalen hoeveel lessen je nodig hebt werken we met een startpakket. Het is onmogelijk om aan de hand van verkeersinzicht en bediening auto vast te stellen hoeveel lessen er nodig zijn.

1 gratis herexamen CBR

Je kunt standaard kiezen uit een gratis Tussentijdse Toets of een Herexamen. Kies je voor een herexamen dan weet je bijna zeker dat je geen examen kosten meer krijgt. De meeste mensen slagen de eerste of de tweede keer.

1 stress less training

Met ons stress less programma bereiden we de leerlingen voor op het Praktijk Examen van het CBR. Als je te veel stress hebt tijdens het examen kun je niet meer helder denken met als gevolg dat de kans op zakken groter is.

1 praktijkexamen CBR

Wij kopen praktijkexamens van te voren in bij het CBR. Hierdoor kunnen we jouw examen naadloos aan laten sluiten op jouw rijopleiding. Zo weet je zeker dat je geen les teveel betaald. En hoef je geen 8 weken te wachten. 

1 theorie opleiding

Je kunt kiezen of je zelfstudie doet via een boek met een online examentraining van 10 uur of dat je voor TOM theorie kiest. TOM theorie is geschikt als je moeilijk kunt leren of dyslexie hebt. Ook krijg je via een app elke dag een theorie vraag.

1 gratis heat karten

Rijlessen moet een feest zijn. Daarom gaan we regelmatig met onze leerlingen op onze kosten naar de kartbaan, waar we gezellig samen los kunnen gaan inclusief een hapje en een drankje. Ben jij de snelste van de baan?

1 gratis Tussentijdse Toets

Je kunt standaard kiezen uit een gratis Tussentijdse Toets of een Herexamen. Kies je voor een toets dan weet je waar nog de verbeter punten zitten voor het echte examen en kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichten.

1 online praktijk omgeving

 Wij hebben een praktijk programma gemaakt voor onze leerlingen zodat ze zich thuis kunnen voorbereiden op de praktijk rijlessen. Hierdoor is er tijdens de rijles meer tijd om te rijden, ken je de leerstof beter en kun je sneller naar het examen.

100% prive les 

Wist je dat je veel tijd dus ook geld kan besparen als je niemand op hoeft te halen of naar huis moet brengen. Je bent tenslotte geen taxi. Dit scheelt minimaal 20 minuten per rijles. Je betaald dus echt voor 100% prive les. 

Compleet van € 1896,- nu voor slechts € 1750,-

 

Inclusief gratis Tussentijdse Toets of Herexamen C.B.R.

 

(Het pakkket kan in 1 ,2 of 3 termijnen betaald worden)

Waar bestaat het start pakketten uit ? 

Rijles: Een rijles duurt bij ons echt 60 minuten. We houden geen pauze in de leerling zijn of haar tijd en gebruiken de les ook niet om even snel iets op te halen. Je krijgt dus 60 volle minuten rijles. Ook hoef je geen andere leerling op te halen of thuis te brengen (taxi rijden), wist je dat je zo minimaal 20 minuten per rijles efficienter kan gebruiken. Om het rijden zo snel mogelijk onder de knie te krijgen adviseren wij om twee keer per week 1,5 uur te lessen, dit spaart uiteindelijk lessen uit. Tijdens examen trainingen adviseren we om 2 uur te lessen.

Theorie: Ons theorie pakket bestaat uit een theorieboek, zodat je zowel thuis als onderweg de mogelijkheid hebt om het boek erbij te pakken. Bovendien krijg je 10 uur online examentraining erbij volgens de examenmethode van het CBR zodat je goed bent voorbereid op het theorie examen.

Hou je niet van leren of heb je dyslexy dan hebben we een theorie systeem waarbij je geen boek hoeft in te kijken.

Tom theorie is een online cursus, waarbij je de theorie krijgt aangeboden in een film. Het theorieboek is verfilmd, je krijgt uitleg,  tekst en beelden . Dit is veel makkelijker om te leren en ook leuk om te doen. De cursus is op maat gemaakt, en past zich steeds aan jouw voortgang en resultaten aan.

Met een bijbehorende TOM app  kun je de geleerde kennis testen. Je krijgt dagelijks vragen over de leerstof waar je op dat moment mee bezig bent. Heb je met één onderdeel moeite, dan krijg jij hier automatisch meer vragen over. Wat jij goed kent, hoef je niet meer te leren.

Tom is overal inzetbaar: Op je PC of met een app op je tablet of smartphone! Hoe makkelijk is dat? Je kunt ten alle tijden trainen, waar je ook bent. Wil je het TOM lessysteem dan berekenen we € 10,- extra in het startpakket.

 

Welk examen kies jij ? Wil je alleen een Praktijk Examen of kies je ook voor een Tussentijdse Toets bij het CBR ? Tijdens een Tussentijdse Toets ervaar je hoe het echte Praktijk Examen in zijn werk gaat. Een CBR-examinator neemt de Tussentijdse Toets af zodat je alvast kunt wennen aan de examensituatie. Dat voelt namelijk toch iets anders dan de rijlessen. Na afloop krijg je een advies van de CBR-examinator. Je weet dan waar je nog aan moet werken om te slagen voor het echte examen. Een bijkomend voordeel is dat je als je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere verrichtingen voldoende hebt uitgevoerd je voor deze een vrijstelling krijgt voor jouw eerste examen.

Online praktijk programma: Wij hebben een praktijk programma gemaakt voor onze leerlingen zodat ze zich thuis kunnen voorbereiden op de rijlessen. Het programma bestaat uit filmpjes en uitleg over de situaties die tijdens de les aan bod komen. Het is dus een perfecte voorbereiding op de les en ook een heel handig naslagwerk. Door een goede voorbereiding is er meer tijd om daadwerkelijk te rijden en is het niet nodig om lange uitleg in de auto te geven. 
We merken dat het praktijk programma ervoor zorgt dat de leerlingen zekerder zijn in de auto. Wij zijn ervan overtuigd dat als de leerling gebruik maakt van dit programma ze minimaal 5 lessen minder nodig hebben.

Relax naar het Praktijk Examen: Met ons stress less programma bereiden we de leerlingen voor op het Praktijk Examen van het CBR. Als je te veel stress hebt tijdens het examen kun je niet meer helder denken met als gevolg dat de kans op zakken groter is. Het stress less programma hebben we in eigen huis ontwikkeld voor faalangst leerlingen. Inmiddels gebruiken we een verkort programma voor alle leerlingen zodat ze met een gezonde spanning naar het examen kunnen. De kans op slagen is 20% hoger na het volgen van het stress less programma. Voor meer informatie bekijk het filmpje hiernaast

Karten: Om alles nog leuker te maken gaan we met onze leerlingen op onze kosten 1 heat karten inclusief een hapje en een drankje. Het is altijd gezellig om even los te gaan op de kartbaan zonder alle regels van het verkeer.

Wij proberen zoveel mogelijk transparant te zijn:

Indien een leerling minder rijlessen nodig heeft dan er in het pakket zitten dan worden alleen de werkelijk gereden uren in rekening gebracht. De facturering geschiedt dan op basis van onze losse lessen prijs van € 50,- per 60 minuten, De in rekening gebrachte korting vervalt. Normale examenkosten kosten € 225,- , tussentijdse toets € 199,- , Online praktijk programma & CBR examen stressless training € 125,- (mag alleen gebruikt worden als de kandidaat bij de rijles specialist lest en mag niet aan derden gegeven worden) en theorieboek + online 10 uur examen training € 70,- Na het startpakket worden de rijlessen tot aan het praktijkexamen apart gefactureerd, volgens onze normale losse lessen prijs a € 50,- per 60 minuten. Het is tevens mogelijk om een speciaal faalangst examen aan te vragen, hiervoor is een toeslag van  € 50,- verschuldigd.

Leerlingen gaan geen contract aan met de Rijles Specialist en kunnen te allen tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding. Alleen de werkelijk afgenomen diensten worden dan in rekening gebracht op basis van bovenstaande prijzen (het voordeel van het pakket vervalt dan). Indien de leerling al een betaling heeft gedaan aan de rijschool, dan zal de rijschool het eventueel teveel betaalde bedrag aan de leerling terugbetalen. Let op! Als er al een examen op naam staat, dan kunnen we het examen niet meer annuleren en zullen we de kosten van het praktijkexamen in rekening moeten brengen.

* Pakket korting is alleen mogelijk indien de leerling niet bij een andere rijschool heeft gelest en deze een complete rijopleiding volgt, waarbij de rijinstructeur bepaald wanneer de leerling klaar is voor het 1e praktijk examen. De korting wordt direct berekend via de factuur.

Indien je bij jouw pakket geen theorie wens, dan wordt er een extra korting van € 25,- berekend op de totale factuur prijs. 


Bij de Rijles Specialist kan de rijopleiding in termijnen worden betaald. Alle facturatie geschiedt per e-mail.