06 29278092

Over ons

Het gezicht achter de Rijles Specialist?

Even voorstellen:

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben sinds 1997 een gediplomeerd rijinstructeur.

Ik heb een wetenschappelijk achtergrond en heb tot 1998 gewerkt bij een farmaceutisch bedrijf. Het ondernemen heeft altijd in mijn bloed gezeten en  ik ben sinds 1998 een rijschool gestart. Door mijn achtergrond heb ik rijles geven altijd met wetenschappelijke ogen benaderd. Ik heb altijd gekeken wat beter kan tijdens de rijlessen en hoe het hoogste rendement uit de les gehaald kan worden. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van de opleiding.

Wat ik belangrijk vind is om mensen ook echt auto rijden te leren en geen kunstje. Ik werk ook met volwassen mensen die al hun rijbewijs hebben en niet durven te rijden. Het opvallende is dat de meeste mensen met rijangst vaak de eerste keer met weinig lessen zijn geslaagd. De angst is waarschijnlijk te wijten aan feit dat ze tijdens de rijopleiding een kunstje geleerd hebben om door het examen te komen. In plaats van echt leren autorijden. Daarom vind ik dat je moet investeren in kwaliteit van de rijles, je hebt er je hele leven profijt van.

 

Waarom maakt de rijles specialist het verschil:

  1. Ruim 21 jaar een betrouwbaar adres voor het behalen van jouw rijbewijs!
  2. Meerdere keren per week rijlessen, uit onderzoek is gebleken dat je dan uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt en meer zelfvertrouwen in het autorijden krijgt.
  3. Er wordt maximaal 6 uur per dag les gegeven om er voor de 100% voor de leerling te zijn. Zodat tijdens alle lessen optimale kwaliteit aangeboden wordt.
  4. Wij weten dat een leuke sfeer bepalend is in het leerproces van de leerling. We trachten altijd samen hard te werken in een ontspannen sfeer.
  5. Vanwege mijn ervaring als therapeut in het behandelen van angsten en fobieen, weet ik als geen ander hoe je met mensen om moet gaan die onzeker zijn of faalangst hebben.

 

 

 

We zijn 6 dagen per week open

Maandag-Vrijdag: 9.00 tot 19.00
Zaterdag: 9.00 tot 17.00
Zondag: gesloten

Adres

Kortevaert 7, 5171 ME Kaatsheuvel

Telefoonnummer

06-29278092

Email

info@rijlesspecialist.nl