06 29278092

Over ons

Het gezicht achter de Rijles Specialist?

Even voorstellen:

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben sinds 1997 een gediplomeerd rijinstructeur.

Ik heb een wetenschappelijk achtergrond en heb tot 1998 gewerkt bij een farmaceutisch bedrijf. Het ondernemen heeft altijd in mijn bloed gezeten en  ik ben sinds 1998 een rijschool gestart. Door mijn achtergrond heb ik rijles geven altijd met wetenschappelijke ogen benaderd. Ik heb altijd gekeken wat beter kan tijdens de rijlessen en hoe het hoogste rendement uit de les gehaald kan worden. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van de opleiding.

Wat ik belangrijk vind is om mensen ook echt auto rijden te leren en geen kunstje. Ik werk ook met volwassen mensen die al hun rijbewijs hebben en niet durven te rijden. Het opvallende is dat de meeste mensen met rijangst vaak de eerste keer met weinig lessen zijn geslaagd. De angst is waarschijnlijk te wijten aan feit dat ze tijdens de rijopleiding een kunstje geleerd hebben om door het examen te komen. In plaats van echt leren autorijden. Daarom vind ik dat je moet investeren in kwaliteit van de rijles, je hebt er je hele leven profijt van.

Waarom de Rijlesspecialist?

Wij bieden rijlessen aan volgens een vast protocol, waarbij je écht leert om auto te rijden. En dat betekent véél meer dan ‘sturen en schakelen’. Tijdens de lessen benutten we verkeerssituaties om van te leren en we spelen in op datgeen er om je heen gebeurt op de weg. Daarvoor maken we ook gebruik van de lescamera. We kunnen situaties meteen terugkijken en bespreken. Verder creëren wij een ontspannen sfeer. Geen stress. Hierdoor krijg je optimaal de ruimte om te leren en sla je alle informatie veel beter op!

De Rijles Specialist is een eenmanszaak, dat wil zeggen dat je opgeleid wordt door een altijd enthousiaste rij instructeur met hart voor de zaak. Door mijn unieke lesaanpak kan ik voor iedereen een pakket op maat maken. Wil je snel jouw rijbewijs halen of vindt je het spannend om te lessen of kun je moeilijk leren, je bent bij de rijspecialist geen nummer we maken van jouw rijopleiding maatwerk.

Je krijgt alle aandacht dus er wordt nooit tijdens jouw rijles getelefoneerd of berichten verstuurd. Je weet exact wanneer we jouw examen gaan inplannen en we zorgen voor een examen op een zo gunstig mogelijke tijd.

Je kunt lessen van maandag tot en met zaterdag zowel overdag als in de avond en ik plan nooit mijn agenda vol, dus als je een keer extra wilt lessen dan is dat altijd mogelijk.

 

 

We zijn 6 dagen per week open

Maandag-Vrijdag: 7.30 tot 21.00
Zaterdag: 8.00 tot 17.00
Zondag: gesloten

Adres

Kortevaert 7, 5171 ME Kaatsheuvel

Telefoonnummer

06-29278092

Email

info@rijlesspecialist.nl