06 29278092

De 5 zekerheden van de Rijles Specialist!  klik hier

Heb je een vraag? bel dan met

Tel: 06 292 78 092

Wij rijden op kwaliteit:

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit rijopleidingen voor een betaalbare prijs. We maken gebruik van moderne lestechnieken, zoals een lescamera en een online praktijk systeem waar je je rijlessen kunt voorbereiden. Hierdoor is er meer tijd om daadwerkelijk te rijden in plaats van lange gesprekken te voeren in de auto.

Naast spoed rijlessen bieden wij ook faalangst rijlessen aan, dus je bent bij ons zeker van een relaxte rijopleiding!

Wist je dat je bij een spoedopleiding vaak minder lessen nodig hebt om je rijbewijs te halen? Door de intensiteit waarmee je oefent en bijna dagelijks op de weg zit, maak je je het autorijden snel eigen. Hierdoor heb je bij een spoed rijopleiding over het algemeen minder lesuren nodig.

Wat vinden onze klanten?

Snel slagen zónder stress!

De rijles specialist geeft autorijles en praktijkbegeleiding volgens de nieuwe richtlijnen van het CBR. Dit houdt in dat de leerling thuis online de les kan voorbereiden. Vervolgens wordt in de lesauto op een ontspannen manier uitgelegd en gedemonstreerd op het niveau van de leerling. We kunnen zelfs de beelden van de lescamera terug kijken. Ook geven we een examentraining om nog beter te presteren tijdens het praktijkexamen. Deze methode blijkt bijzonder effectief te zijn, leerlingen leren veel sneller nieuwe vaardigheden aan. Er zijn nog maar weinig rijscholen die deze methode toepassen.

 

$

Bepaal zelf hoe snel jij jouw rijbewijs wilt/kunt halen.

$

Examendatum meestal vooraf bekend.

$

In een ontspannen sfeer lessen.

$

Speciale examentraining voor het praktijkexamen.

$

Aparte opleiding voor faalangst kandidaten.

Waarom de Rijlesspecialist?

Wij bieden rijlessen aan volgens een vast protocol, waarbij je écht leert om auto te rijden. En dat betekent véél meer dan ‘sturen en schakelen’. Tijdens de lessen benutten we verkeerssituaties om van te leren en we spelen in op datgeen er om je heen gebeurt op de weg. Daarvoor maken we ook gebruik van de lescamera. We kunnen situaties meteen terugkijken en bespreken. Verder creëren wij een ontspannen sfeer. Geen stress. Hierdoor krijg je optimaal de ruimte om te leren en sla je alle informatie veel beter op!

De Rijles Specialist is een eenmanszaak, dat wil zeggen dat je opgeleid wordt door een altijd enthousiaste rij instructeur met hart voor de zaak. Door mijn unieke lesaanpak kan ik voor iedereen een pakket op maat maken. Wil je snel jouw rijbewijs halen of vindt je het spannend om te lessen of kun je moeilijk leren, je bent bij de rijspecialist geen nummer we maken van jouw rijopleiding maatwerk.

Jouw lestijd gebruiken we optimaal daarom hoef je bij ons niemand op te halen of naar huis te brengen. Je weet exact wanneer we jouw examen gaan inplannen en we zorgen voor een examen op een zo gunstig mogelijke tijd.

Je kunt lessen van maandag tot en met zaterdag zowel overdag als in de avond en ik plan nooit mijn agenda vol, dus als je een keer extra wilt lessen dan is dat altijd mogelijk.

Wij lessen in de omgeving:

Waalwijk

Kaatsheuvel

Tilburg