06 29278092

De 5 zekerheden van de rijlesspecialist

De rijlesspecialist doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons altijd prettig kunt rijlessen, je nooit aan een contract vast zit en tegen een lage prijs kunt lessen met de beste service. En omdat we groot geworden zijn door klein te blijven we maatwerk voor iedere leerling kunnen verzorgen.

Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 5 Zekerheden.

1. Altijd een scherpe en uitgeruste rij-instructeur naast je.

 

Wij zijn er van overtuigd dat als rij instructeurs van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de auto rijles geven dat ze dan op een gegeven moment moe zijn en ze jou niet meer alle aandacht kunnen schenken wat zou moeten. Wij geven daarom maximaal 6 uur per dag rijles verdeelt over de hele dag, zodat er altijd tijd is om te lessen en we er voor alle leerlingen 100% zijn. Altijd een uitgeruste en scherpe rijinstructeur naast je. Hiermee willen wij de kwaliteit voor jou waarborgen. Dus nooit overvolle agenda’s.

2. Altijd een vaste instructeur.

 

Je krijgt les van een “vaste” rijinstructeur. Dit heeft als voordeel dat je niet telkens hoeft te wennen aan een andere rijinstructeur. Verder heeft dit voor jou en de rijinstructeur het voordeel dat hij precies op de hoogte is van je vorderingen zodat hij daar goed op aan kan sluiten. Dit geeft je meer zelfvertouwen. Je rijinstructeur is je persoonlijke coach tijdens de rijlessen en met hem regel je ook de planning van de rijlessen en het examen. 

3. Geen vast contract

 

Je kunt bij ons altijd voordelige rijlespakketten krijgen, maar leerlingen gaan geen contract aan met de Rijles Specialist en kunnen ten allen tijde zonder opgaaf van reden stoppen met de rijopleiding. Alleen de werkelijk afgenomen diensten worden dan in rekening gebracht.  Je hebt dus alle vrijheid.

4. Je betaald geen les teveel.

 

De rijlesspecialist vindt het belangrijk om kwaliteit opleidingen te verzorgen. Daarom vinden wij ook dat het praktijkexamen hierop naadloos moet aansluiten. Op het moment dat we vinden dat je zelfstandig, veilig en vlot door het verkeer kunt rijden, zorgen wij ervoor dat je direct naar jouw praktijk examen van het cbr toe kunt. Je betaald dus geen les teveel.

5. Ontspannen sfeer in de lesauto.

 

Wij horen vaak dat er wordt geschreeuwd tegen leerlingen tijdens de rijles en dat er soms een onprettige sfeer heerst in de lesauto. De rijlesspecialist vind het belangrijk dat er een positieve en ontspannen sfeer is tijdens de autorijlessen. Van ons mag je tijdens je rijlessen fouten maken, van je fouten leer je nou eenmaal! Het is juist de taak van de rijlesspecialist om deze fouten bij jou weg te poetsen, door een goede coaching.  Hoe beter de sfeer, des te sneller en beter je gaat presteren!